fbpx

Wat is Bootcamp?

Bootcamp is een trainingsvorm waarbij we een combinatie maken van kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Deze trainingsvorm zorgt ervoor dat je sterker en sneller wordt, maar ook een betere conditie krijgt. Gedurende de Bootcamp worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier afgewisseld. Er worden met name zogeheten compound oefeningen gebruikt, die verschillende spiergroepen tegelijk aanspreken. Denk hierbij aan oefeningen als Squats en Lunges. Daarnaast wordt er gewerkt met werktijd, rusttijd, snelheid en gewicht, dit betekent dat ieder instapniveau geschikt is en je zelf kan bepalen met welk gewicht je de oefening wil doen.

 

Waarom Bootcamp?

Wil jij wel naar de sportschool, maar weet je niet welke oefeningen je moet doen? Vind jij het ook moeilijk om jezelf te moeten motiveren? Bootcamp biedt uitkomst! Bootcamp is een trainingsvorm in een kleine groep onder begeleiding van één van onze fysiotherapeuten of personal trainers. Met deze vorm van training ben je nooit alleen en wordt er altijd een training uitgezet!

Voor wie?

Vind jij het met name belangrijk om gezond te bewegen? Wil je wel, maar weet je niet hoe? Met Bootcamp zetten wij elke training een andere vorm uit. Hierbij train je het lichaam op alle facetten en hoef je zelf niet na te denken over wat je moet gaan doen. Bootcamp doen we met maximaal 8 personen en duurt ongeveer één uur. Hierbij houden we de focus op een goede uitvoering en houden we met iedereen rekening.

Prijzen Bootcamp

De training wordt vormgegeven met een abonnement. Je betaalt afhankelijk van hoe vaak je in de week wil trainen. De lidmaatschappen worden elke 4 weken via automatische incasso afgeschreven. We hanteren een opstartperiode van 12 weken. Vervolgens is je lidmaatschap maandelijks opzegbaar of te wijzigen in een ander lidmaatschap. Prijzen zijn inclusief BTW. Iedereen kan mee doen, dus mocht je een vriend of vriendin mee willen nemen, dan kan diegene altijd aansluiten!

Proefles aanvragen

1 training per week

€11 per week

2 trainingen per week

€19 per week

3 trainingen per week

€25 per week

Overige diensten

X

Afspraak maken?

Klik op de button hieronder om direct online een afspraak te maken
voor een behandeling bij FysioFocus.

Afspraak maken